(Sport-)massage

Neem contact op

Voorkomen is beter dan genezen

(Sport-)massage

Door regelmatig intensief te doorbloeden van de spieren kun je spierblessures en/of weefselbeschadiging preventeren (voorkomen).

Daarnaast kun je door middel van sportmassage spierblessures en blokkades in de spieren opheffen. Weefselschade kan ontstaan door overbelasting in de sport. Men overbelast zich niet zomaar als de spier in goede conditie is en door de spier regelmatig en preventief door middel van sportmassage te behandelen. Echter kan een overbelasting in de spier ontstaan door het foutief belasten van de spier. Ook hiervoor bent u aan het goede adres. RZ Vitaal biedt de mogelijkheid voor u om begeleid te worden in uitvoering en trainingstechnieken, om samen aan de hand van uw fitness- en trainingsdoelen een schema op te stellen en om informatie, voorlichting en advies te krijgen met betrekking tot uw training. 

Naast sportmassage is het bij RZ Vitaal ook mogelijk om andere vormen van specifieke sportgerelateerde klachten te bestrijden door middel van verschillende massagetechnieken:

  • Sportmassage
  • Triggerpointmassage
  • Bindweefselmassage

RZ Vitaal staat voor adequate preventieve blessurebestrijding. Heeft u toch een blessure opgelopen?  RZ Vitaal is een praktijk voor sportmassage met een behandelend paramedicus die ervaringsdeskundig is op het gebied van sport. Rowana Zwerts, fysiotherapeute van beroep kijkt samen met u naar een passende behandeling. Neem contact op!