Specialisatie schouder

Eerst beleven, dan geloven!
Neem contact op

Specialisatie schouder

Of het nu de degeneratieve schouder betreft of een gezonde schouder. Voor alle klachten met betrekking tot de schouder kunt u terecht bij RZ Vitaal. RZ Vitaal is gespecialiseerd in het  diagnosticeren en behandelen van verschillende aandoeningen met betrekking tot de schouder. 

De schouder staat in verbinding met diverse andere essentiële onderdelen van het lichaam. Vaak beïnvloeden de klachten aan de schouder de dagelijkse werkzaamheden op een negatieve manier. Rowana Zwerts, hoofdbehandelaar van RZ Vitaal herkent en erkent deze problemen. Rowana Zwerts heeft als topsportster niet alleen diverse wereldrecords op naam staan maar is ook vaak geconfronteerd geweest met een hardnekkige blessure en dus studie- maar ook ervaringsdeskundig. 

RZ Vitaal kan op basis hiervan een helpende hand bieden en er samen met u voor zorgen dat deze klachten verdwijnen zodat een beperking in uw ADL (alledaagse leven) afneemt. Daarnaast is het van essentieel belang dat deze klachten voorgoed verdwijnen en de handvatten die hiervoor nodig zijn u duidelijk gaan worden. Bij RZ Vitaal gaan we voor optimaal herstel, bewustwording en preventie! 

Samen doen we er alles aan om uw klachten af te laten nemen. Wat kun u hier zelf aan doen en nog belangrijker… Hoe beperkt u het risico op het terugkeren van uw klachten? 

We pakken samen de oorzaak aan in plaats van het symptoom! Neem contact op!